Kultúra

Méltó búcsú James Bondtól: Daniel Craig csillagot kapott a Hírességek Sétányán

Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Daniel Craig utoljára játszotta el James Bond szerepét a nemrég kijött Nincs idő meghalni című filmben, és hogy a búcsú még szebb legyen, Craig most csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán. Ráadásul a Hollywood Boulevard 7007 szám előtt kapott helyet a csillag, kikacsintással a 007-esre. A ceremónián filmbeli partnere, a Bond-gonoszt játszó Rami Malek méltatta Craiget.

Craig 2006 óta játszotta James Bond karakterét. A Nincs idő meghalni kedvező kritikákkal múlt héten nyitott az európai mozikban (hazánkban szeptember 30-án) és több ázsiai piacon is, és a box office adatok is kedvezőek: ez a Bond-film nyitott legerősebben a franchise történetében, ami igazán kijárt a filmnek az után, hogy a koronavírus-járvány miatt többször is el kellett halasztani a bemutatóját. Az Egyesült Államokban és Kanadában viszont csak holnap lesz a premier, így a bevételi számok még jócskán nőni fognak.

Az egykori Bondok közül Pierce Brosnannek, David Nivennek és Barry Nelsonnak is van csillaga a Hírességek Sétányán, érdekesség, hogy Sean Connerynek viszont nincsen – ő viszont cserébe lovag, Sir annak ellenére is, hogy a Nincs idő meghalni rendezője nemrég azt nyilatkozta, az általa játszott Bond gyakorlatilag erőszaktevő volt. Egyébként ezek a csillagok nem csak üres elismerések: aki csillagot kap, az vállalja, hogy ötvenezer dollárt fizet a sétányt fenntartó szervezetnek a csillag elkészítésére és kiállítására, valamint a teljes sétány fenntartására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik