Kultúra

Emily Ratajkowski szerint Robin Thicke megtapogatta a mellét a Blurred Lines-klip forgatása alatt

Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Emma McIntyre / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Emily Ratajkowski azt állítja, hogy Robin Thicke a 2013-as év egyik legnagyobb slágere, a Blurred Lines videóklipjének forgatásán „hátulról” megfogta a „csupasz mellét”. A 30 éves szupermodell ezt, hogy az énekes állítólag beleegyezése nélkül tapogatta meg, a hamarosan megjelenő, My Body című könyvében meséli, írja a Sunday Times.

Ratajkowski azt állítja, Thicke „kicsit részegen tért vissza a forgatásra, hogy a kettőnk jeleneteit vegyük föl. Hirtelen, a semmiből éreztem, hogy egy idegen kéz hűvös és idegenül hátulról a csupasz melleimet simogatja. Ösztönösen elhúzódtam, és visszanéztem Robin Thicke-re” – írta a jövő hónapban megjelenő könyvben. Ratajkowski – aki egyike volt annak a három modellnek, akik a Blurred Lines klipjében eltérő fokig levetkőzve szerepeltek – azt írja, hogy Thicke részeg viselkedése előtt élvezte a forgatást, utána viszont kerülte vele a szemkontaktust, de nem tudott úgy reagálni, ahogy valóban szeretett volna.

A klip rendezője, Diane Martel visszaemlékezett az esetre és megerősítette a vádakat, és azt mondta, hogy azonnal véget vetett a forgatásnak:

Emlékszem arra a pillanatra, amikor Thicke megfogta Emily mellét. Mindkét kézbe egyet-egyet. A férfi a nő mögött állt, mivel mindketten profilban voltak. A nagyon agresszív brooklyni hangomon üvöltöttem, hogy »Mi a faszt csinálsz? Ennyi volt! A forgatásnak vége!«

Martel azt mondta, hogy Thicke italozása okozta az incidenst, hozzátéve, hogy később bocsánatot kért a viselkedéséért.

2014-ben a Blurred Lines, amelyben Thicke, az énekes Pharrell Williams és a rapper TI is közreműködött, minden idők legtöbbet letöltött dala lett az Egyesült Királyságban, és világszerte a slágerlisták élére került. A dal korábban negatív visszhangot váltott ki, miután Marvin Gaye örökösei pert nyertek Thicke és Williams ellen, miután azt állították, hogy a Blurred Lines hasonlít Gaye 1977-es, Got to Give it Up című dalára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik