Kultúra

Kulturális, szórakoztató és sportos programok szeptember közepén

Gordon Eszter
Gordon Eszter
Végre, már nincs nagyon meleg a szabadtéri elfoglaltságokhoz és a sorra jönnek ki a jó filmek a mozikban. Programajánló hétvégére.

A színész alfahím és az Istent játszó orvos

Már a mozikban Herendi Gábor – Szabó Győző könyvéből készült – Toxikoma című filmje, mely a színész alfahím és az Istent játszó Csernus összefeszüléséről szól. A film mély részletességgel mutatja be az évekig tartó drogos zuhanás küzdelmeit.

Kraft Sörfesztivál a Dürer Kertben

A rendezvény 18 hazai és 8 külföldi sörfőzdével, illetve 5 hazai disztribútor különlegességeivel várja vendégeit a megújult Dürer Kertben csütörtöktől vasárnapig.  A Kraft Sörfesztivál főként a hazai fogyasztókat célozza meg és leginkább a magyar kraft sörfőzdéknek ad teret. További részletekért kattints a program honlapjára.

Dürer Kert

Budapest100

Építészeti és kulturális fesztivál keretében számos budapesti házat vehetnek szemügyre a látogatók szeptember 11 és 12. között. A szervezők, a kutatók, az önkénteseink és a házak lakói számos programmal is készülnek a házbejárás mellett. Itt érhető el a részletes program.

Ránki Dániel / Budapest100 2020 Ránki Dániel / Budapest100 2020

Zöld Kerék Fesztivál

Közlekedj fenntarthatóan! Szeptember 12-án, vasárnap 10 órától várnak a Klauzál téren bringáddal, rollereddel, görkoriddal vagy bármi környezetkímélő járművel. Kipróbálhatod az akadálypályát, tanulhatsz néhány trükköt, sőt még ingyenes szervízre is elviheted a biciklidet. Bővebben Erzsébetváros oldalán tájékozódhatsz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik