Kultúra

Rohadt nehéz megnyílni valaki újnak, miután az előző seggfej átgázolt a szíveden

YZZO
YZZO

Az YZZO együttes valamennyi tagja már ismerős lehet korábbi projektjeiből: a szólóénekesnőként is ismert Galambos Dorina mellett a gitáros Szabó László (Grand Mexican Warlock), a basszgitáros Kolozsi Péter (Napokon), és a dobos Szabó Áron Vasaló (Rémember, Nemjuci, Dope Calypso) régi motorosok a magyar klubszíntéren. Az együttes idén januárban jelentette meg INHALE/EXHALE c. debütáló albumát, a Paranoia pedig már a harmadik dal, ami klipet kapott erről, ezúttal Szabó Áron rendezésében. A klip a 24.hu-n látható először.

„Egy férfi és egy nő szakítás utáni szenvedését látjuk, miközben a mindennapi teendőiket végzik” – mondta a klipről a rendező, Galambos Dorina pedig így mesélt a dal keletkezési körülményeiről:

Kicsit meg voltam zuhanva, mikor ez a szöveg kijött belőlem. Az üzenet nagyon egyszerű: rohadt nehéz megnyílni valaki újnak, miután az előző seggfej átgázolt a szíveden.

A zenekar szeptember 17-én tartja lemezbemutató koncertjét a budapesti Instant-Fogas Komplexumban a Perrin társaságában: „Az, hogy izgatottak vagyunk, nem a legjobb kifejezés: a zenekar már vagy hat éve megalakult, és ezen az anyagon is legalább két évet dolgoztunk, aztán mikor végre elkészült, mindenkinek otthon kellett csücsülni. Ezidáig egyetlen koncertünk volt Csongrádon, a fővárosban ez lesz az első. Úgyhogy lesz minek kijönnie, és reméljük, sok tanúja lesz az eseménynek!” – ecsetelte a várakozásokat Szabó László.

Rendezte: Szabó Áron
Operatőr: Csillag Benjamin Marcell
Producer: 235 Productions
Vágó: Barta Erik
Colorist: Vándor Ádám
Styling: Vágtázópóni
1st AC: Mihály Teleki
Electricians: Bálint Nagy, Benedek Balogh, Csaba Csortos
Szerepők: Karafiáth Luca, Nemes Tamás
Köszönet: Korpás Krisztina, Till Attila, Prop club, Bartus Ágnes, Ludovika vintage shop

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik