Kultúra koronavírus

Tűzfalfestménnyel mondanak köszönetet a járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozóknak

Google Street View
Google Street View
A Csepelen készülő mű szeptember közepén már biztosan látható lesz.

A hosszú évek óta óriási szabadtéri munkákat készítő Színes Város Csoport néhány nappal ezelőtt, a Krisztina körúton készülő Karikó Katalin-portréval hívta fel magára a figyelmet, most pedig kiderült, hogy újabb munkával gazdagítják Budapestet.

A művészek a hazai kommunikációért felelős kormánybiztosként, illetve kormányszóvivőként is aktív Szentkirályi Alexandra csütörtök délutáni Facebook-os bejelentése szerint a csepeli Kossuth Lajos utca 88. szám alatti társasházának falán helyezik el a méretes képet, amihez 40 liter alapozót, illetve négyszáz liter kültéri falfestéket használnak majd fel, így mondva köszönetet az

ápolóknak, orvosoknak, háziorvosoknak, mentősöknek akik éjt nappallá téve, fáradtságot nem ismerve mindent megtettek a mi és szeretteink egészségéért, életéért.

– olvasható a politikus oldalán.

A Nők Magyarországért Klub, a Csepeli Önkormányzat kezdeményezésére, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. támogatásával létrejövő munka közel ötszáz négyzetméteren borítja majd a paneltömb tűzfalát, ami az elmúlt években  még így festett:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik