Kultúra

Konzervatív médiacég thrillerjében tér vissza a filmezéshez a Disney által februárban kirúgott színésznő

ALBERTO E. RODRIGUEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
ALBERTO E. RODRIGUEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Gina Carano korábban a The Mandalorian című Disney-sorozatban szerepelt, ám februárban a cég kirúgta, miután meredek elméleteket népszerűsített az Instagramon arról, hogy a nácik alatti zsidóüldözéssel állította párhuzamba a republikánus szavazókkal szembeni állítólagos boszorkányüldözést. A korábban már a maszkviselés elleni, illetve a választások állítólagos elcsalásáról szóló összeesküvés-elméleteket is népszerűsítő színésznő februári bejegyzéseit követő botrány Carano távozásával ért véget. A döntést így indokolta a sorozatot gyártó Lucasfilm: „Az embereket kulturális és vallási identitásuk alapján becsmérlő közösségi médiás bejegyzései irtózatosak és elfogadhatatlanok.”

Kapcsolódó
A republikánusok megbélyegzését a zsidóüldözésekhez hasonlító Gina Caranót kirúgták a Mandalorianből
A Lucasfilm már nem áll szerződésben Gina Carano színésznővel, és nem is tervez ilyesmit a jövőben sem – írta közleményében a cég.

Most azonban Carano visszatérhez a vászonra, mégpedig Ben Shapiro konzervatív médiaszemélyiség The Daily Wire nevű cége jóvoltából, mely most a filmes piacon is próbálkozik, írja a Deadline. A még cím és rendező nélküli projekt egy akcióthriller lesz, mely Eric Red White Knuckle című regénye alapján készül, Carano pedig főszereplőként egy traumatizált nőt játszik, aki maga ered egy őt is megtámadó sorozatgyilkos nyomába. A filmet októberben kezdik forgatni, és jövőre be is mutatnák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik