Kultúra

Tarantino nagyon szívesen leforgatná a Rambót Adam Driverrel

Mustafa Yalcin / Anadolu Agency / AFP
Mustafa Yalcin / Anadolu Agency / AFP
A seriffet természetesen Kurt Russell alakítaná.

Quentin Tarantino rég beígérte, és azóta többször megerősítette, hogy tíz film után visszavonul, ami azt jelenti, hogy még egy filmje van hátra. Ettől persze még nem fog leállni az alkotással, most például a Volt egyszer egy… Hollywood regényverzióját promózza, amely ősszel magyarul is megjelenik. Természetesen minden interjúban elkerülhetetlenül szóba kerül, hogy mi a francnak akarja nyugdíjazni magát, és vajon mivel zárja a filmes életművét. Egy podcastban kezdett el arról beszélni, hogy ha nem a következő lenne az utolsó filmje, rettentő szívesen leforgatná a Rambo filmadaptációját.

Ha csak egy jó filmet akarnék csinálni, amiről tudom, hogy ütős lesz, akkor David Morell Első vérjét dolgoznám fel. Nem a Rambo-filmet, ami készült belőle, hanem magát a regényt. Kurt Russell játszaná a seriffet, Rambo pedig Adam Driver lenne. Minden alkalommal, amikor elolvasom a könyvet, annyira fantasztikusak Morell dialógusai, hogy muszáj hangosan felolvasnom őket. Elképesztően király lenne. De most már ennél többet akarok. Ha viszont csak egy jó filmet akarnék, ehhez nyúlhatnék

mondta a The Big Picture podcastban. Adam Driver már csak azért is jó lenne a szerepben, mert van tapasztalata a hadviselésben, ugyanis tengerészgyalogos volt, mielőtt színészetre adta volna a fejét. Tarantino pedig tovább haknizhat a médiában az ötleteivel, hogy melyik király filmötletét NEM fogja leforgatni utolsónak. Nemrég egy interjúban például arról beszélt, hogy egy ponton elgondolkodott, hogy megcsinálja-e első filmje, a Kutyaszorítóban remake-jét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik