Kultúra

Befejezték a Jóban Rosszban forgatását

TV2
TV2

Június végén derült ki, hogy a TV2 nem folytatja a Jóban Rosszban szappanoperát, egy hónappal később pedig már be is fejezték a forgatást. A Media1 híre szerint azt egyelőre nem tudni, mikor kerül képernyőre az utolsó epizód. Hozzáteszik, a befejezésről szóló hír bejelentése és a tényleges leállás között eltelt egy hónap nagyon rövid idő, a Barátok közt esetében négy hónap telt el a kettő között.

Nemrég a sorozat egyik főszereplője, Gazdag Tibor nyilatkozott arról, hogy egy nappal hamarabb tudták meg, befejeződik a sorozat, mint a közönség. „Annak azért örülök, hogy nem a médiából kellett megtudnunk a tényeket, mert azért erre is volt már példa a történelem során. Legalább nem lettünk megalázva” – mondta a színész.

A Jóban Rosszban 2005-től futott a TV2-n, 2016-tól a SuperTV2-n adták le először az új epizódokat. Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport Zrt. vezérigazgatója programstratégiai okokkal magyarázta a Jóban Rosszban megszűnését, de ígérete szerint ezután még több saját gyártású produkciót fognak bemutatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik