Szórakozás

A Jóban Rosszban színészei mindössze egy nappal korábban tudták meg, hogy megszűnik a sorozat

TV2
TV2
„Legalább nem lettünk megalázva” – reagált Gazdag Tibor.

A TV2 teljesen váratlanul bejelentette a múlt héten, hogy 16 év után – az RTL Klubhoz hasonlóan – ők is megszüntetik napi sorozatukat, a Jóban Rosszbant. A hír nemcsak az azóta petíciót indító rajongókat lepte meg, de a színészeket is, akiket a nyilvánosságnál mindössze egy nappal korábban értesítettek arról, hogy nincs többé munkájuk.

Kapcsolódó
A Jóban Rosszban is lehúzza a rolót idén
A sorozat nemrég ünnepelte a 16. születésnapját.

Mi egy nappal előbb értesültünk a hírről. Küldtek először egy kör-e-mailt, de abban még nem volt szó arról, hogy véglegesen megszűnik a sorozat. Azt hittük, megy tovább, bár már benne volt a levegőben ez a lehetőség. Annak azért örülök, hogy nem a médiából kellett megtudnunk a tényeket, mert azért erre is volt már példa a történelem során. Legalább nem lettünk megalázva

– kezdte az AcNewsnak a Pongrácz doktort alakító Gazdag Tibor.

Nyilván nem örülünk neki. Mindenki azt gondolja, hogy bőven lett volna még fantázia és munka a történetben, de sajnos ez lett a döntés. Nem tudunk ellene mit tenni. Azt gondoltam, hogy így, hogy a konkurenciánál megszűnt a Barátok Közt, talán több néző jön át hozzánk, és felfelé ível újra a nézettség. Tanácstalanul állunk a döntés előtt. Nagyon nem esik jól ez az egész, de sajnos egyszer mindennek vége van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik