Kultúra

Jön a Jóbarátok különleges epizódjának szinkronos kiadása

WARNER / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
WARNER / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Július 16-án debütál a Jóbarátok: Újra együtt szinkronos változata. A különleges epizód május 27-e óta a legnézetebb tartalom az HBO GO-n, melyben a hat főszereplő visszatér a legendás vígjátéksorozat eredeti forgatási helyszínére, a burbanki Warner Bros. stúdió területén található 24-es színpadra, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot. Mi itt írtunk kritikánkban a műsorról:

Kapcsolódó
Majdnem sikerült bugyuta talk show-ba fojtani a Jóbarátok-nosztalgiát
A Jóbarátok: Újra együtt legjobb pillanatai, amikor nem történik semmi különös, csak hagyják közösen emlékezni a megilletődött szereplőket a kultikus díszletben.

Mindeközben a tíz évados sorozat annak kapcsán is felmerült, hogy azt elvileg csak 22 óra után, 18-as karikával lesz majd adásba adható a nemrég elfogadott pedofiltörvénnyel összefüggésben. Orbán Balázs államtitkár néhány héttel ezelőtt az RTL Klubnak azt nyilatkozta, hogy ez nem igaz, nem kell felülni az ezzel kapcsolatos híreszteléseknek, és ő például hagyni fogja a gyerekeit nézni. Hozzátette, a végső szót a Médiahatóság mondja majd ki, de bízik abban, hogy mindenki felkészült, érti a jogalkotónak a szándékát és ennek megfelelően tudja az ezzel kapcsolatos hatósági döntéseket meghozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik