Kultúra

Végre újra találkozhattak a Quimby tagjai Kiss Tibivel

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Facebookon jelentette be a Quimby, hogy a tavaly nyáron ideiglenesen visszavonuló Kiss Tibi alkoholbetegsége miatti terápiája már nem izolációban folytatódik, így újra találkozhattak vele.

Van alkalmunk személyesen találkozni, hosszú idő után megölelhettük mi is egymást. Ez mindenképpen egy fontos mérföldkő, de nem jelenti az út végét, amelyhez a feltétlen támogatásunkról biztosítottuk Tibit.

Hozzátették, a július 15-ére meghirdetett Alterába Fesztiválra ígért Plusz-Mínusz koncertjüket technikai okokból kénytelenek lemondani. Elnézést kérünk azoktól, akiknek ezzel csalódást okozunk, a ,,Quimby Plusz-Mínusz“ formációval legközelebb július 30-án a 30. Művészetek Völgyében találkozhatnak a rajongók.

Májusban írtunk arról, hogy már betervezett, nyári koncertjeiken valaki más fogja énekelni a Quimby dalait Kiss Tibi helyett. Balanyi Szilárd billentyűs akkor úgy nyilatkozott, hogy azt remélték, Kiss Tibi nyárra már visszatér a terápiáról, ahová alkoholbetegsége miatt vonult el, de erre egyelőre nem kerül sor.

Kapcsolódó
Varga Livius: Most az öt tag egymásba kapaszkodik, úgy várja Tibit
A járvány okozta nehézségekről és arról is beszélt, hogyan viseli a Quimby Kiss Tibi rehabra vonulását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik