Kultúra

Nem valószínű, hogy Kiss Tibi a nyáron felépülne

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

Már betervezett, nyári koncertjeiken valaki más fogja énekelni a Quimby dalait. Balanyi Szilárd billentyűs számolt be róla a Blikknek, hogy korábban azt remélték, Kiss Tibi frontember nyárra már visszatér a terápiáról, ahová alkoholbetegsége miatt vonult el, de erre egyelőre nem kerül sor.

Nagyon várjuk őt vissza, de tudjuk, hogy időre van szüksége, nem siettetjük. Ez egy nehéz és hosszú gyógyulási folyamat, lassan veszi fel a fonalat, de egyre jobban van. A zenekarból már ketten is beszéltek vele, és gyakran érdeklődünk ismerősöknél az állapotáról, de nem akarjuk zavarni. Gyógyuljon, és ha már jól van, akkor térjen vissza! Nélküle nincs Quimby, a zenekarral is azt beszéltük, hogy szóba sem jöhet, hogy Tibi nélkül folytassuk. Most az a feladatunk, hogy amíg ő visszatér, addig életben tartsuk az együttest

– nyilatkozta Balanyi.

A zenekar menedzsere egyelőre nem közölte, ki vagy kik helyettesíthetik a frontembert a nyári Quimby-koncerteken. A Blikk emlékeztetett, hogy Kiss Tibi tizenöt éve is elvonult egy hasonló terápiára Komlóra, hogy megszabaduljon a függőségétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik