Kultúra

Meghalt Robert Hogan sorozatsztár

87 éves korában elhunyt Robert Hogan, a Peyton Place, a Drót és számos tévésorozat színésze. Hogan csütörtökön, tüdőgyulladásos szövődményei miatt, Maine-parti otthonában halt meg, írja a Hollywood Reporter.

A New York-ban, 1933-ban született Hogan pályafutását a színházban kezdte, Michael Shurtleff Call me by my right name című off-Broadway-produkciójában debütált 1961-ben, Robert Duvall és Joan Hackett mellett. Röviddel ezután Los Angelesbe költözött, és szinte azonnal munkát kapott, vendégszereplőként feltűnt a 77 Sunset Strip és a Cheyenne című sorozatok néhány epizódjában.

Hogan a hatvanas években olyan televíziós sorozatokban tűnt fel, mint a Batman, az Alkonyzóna és a Hogan hősei című sorozatokban. Utóbbi főhősét róla nevezték el. 1968-ban megkapta Tom Winter tiszteletes szerepét a Peyton Place című szappanoperában, akit két évadon át alakított. Hat évtizedes pályafutása során Hogan több mint száz tévésorozatban szerepelt, például a Knight Rider, a Magnum, a Harmadik műszak, az Ed vagy a Különleges ügyosztály címűekben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hotchka 2015 (@hotchka2015) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik