Kultúra

Kate Winslet nem engedte, hogy retusálják a hasát új sikersorozata szexjelenetében

HBO GO
HBO GO

Nálunk is nagy népszerűségnek örvend a Kate Winslet főszereplésével készült Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) című sorozat, melynek záró epizódját hétfőn láthatták a magyar nézők az HBO GO-n. Winslet néhány napja arról beszélt egy interjúban, hogy édesapja inspirálta a családi tragédia sújtotta kisvárosi nyomozó, Mare Sheehan karakterének megformálásában, nem sokkal később pedig a Guardian cikkéből kiderült, hogy nem engedte utólag retusálni a testét egy szexjelenetben.

A színész elmondása szerint Craig Zobel, a sorozat rendezője felajánlotta, hogy Winslet testét, egészen pontosan a hasát kicsit megsegítve a technikai eszközökkel, jobb színben tüntessék fel a nézők előtt egy szexjelenetben.

Meg ne próbáld

– válaszolta neki Winslet, aki a sorozat plakátját is kétszer visszaküldte, mert úgy érezte, túl sokat változtattak a kinézetén.

Kapcsolódó
Kate Winslet elárulta, ki inspirálta az új sikersorozat főszerepének megformálásában
Az amerikai nézők közül sokan azonban csak jelentős csúszással láthatták a sorozat fináléját.

Mondtam, hogy «srácok, tudom, hány ránc van a szemem mellett, kérlek, tegyék vissza mindet». Megkérdeztem a férjemet, rendben van-e, hogy egy középkorú nőt játszom, aki nagymama és egyéjszakás kalandokba keveredik? Ő meg: «Kate, nagyon is».

A 45 éves színész hozzátette, szerinte azért tudtak annyira kapcsolódni a nézők a sorozatbeli karakterével, mert egy középkorú nő alakít egy középkorú karaktert, bármilyen retus vagy szűrő nélkül.

Mindene jól működik, egy hibákkal teli nő, a teste és az arca pedig megfelel a korának és életének, és annak, ahonnan származik. Azt hiszem, már ki voltunk éhezve egy ilyen karakterre

– mondta Winslet, aki mindezek ellenére nem biztos, hogy kényelmesen érezné magát egy újabb szexjelenetben.

Ez nem is annyira a korról szól. Eljön az a pont, amikor az emberek  azt mondják majd, hogy «jajj, már megint újra ő».

Kapcsolódó
Kate Winslet gyilkossági rejtélyekbe menekül a gyász elől
A brit színésznő élete alakítását nyújta egy amerikai kisváros nyomozójaként, akinek kezd darabjaira hullani az élete. Az Easttowni rejtélyek csemege a True Detective vagy a Top of the Lake rajongóinak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik