Kultúra

Kate Winslet elárulta, ki inspirálta az új sikersorozat főszerepének megformálásában

HBO
HBO

Bemutatták az Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) című sorozat záró epizódját: az amerikai nézők már vasárnap, a többiek hétfőn nézhették meg a drámasorozat befejezését. Legalábbis elvileg, ugyanis Amerikában pont nem sokkal előtte omlott össze az HBO Max streamingszolgáltatása, így sok néző több órával azután tudta csak megnézni a részt, hogy az megnézhetővé vált, írja a BBC. Az HBO Max két és fél óra elteltével állította helyre a szolgáltatást, az utolsó részt pedig világszerte méltatták a kritikák, ahogy az egész sorozatot, külön kiemelve a főszerepet alakító Kate Winslet játékát.

Kapcsolódó
Kate Winslet gyilkossági rejtélyekbe menekül a gyász elől
A brit színésznő élete alakítását nyújta egy amerikai kisváros nyomozójaként, akinek kezd darabjaira hullani az élete. Az Easttowni rejtélyek csemege a True Detective vagy a Top of the Lake rajongóinak.

Winslet vasárnap elárulta a New York Timesnak, ki inspirálta a családi tragédia sújtotta kisvárosi nyomozó, Mare Sheehan karakterének megformálásában:

„Apám igazából eléggé emlékeztet Mare-re, hogy őszinte legyek. Valamelyest ő is volt az ihletője” – mondta a színésznő. „Gyakorlatilag úgy mozog, mint Mare, és úgy eszik, mint Mare. Vagyis, tele szájjal eszik. Folyamatosan rászólunk, hogy »Apa!« Jó dühös lesz, hogy ezt most elmondtam.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik