Kultúra

Az előzetes után kijött az őszödi beszédről szóló film werkvideója is

ELK*RTUK
ELK*RTUK

Egy héttel az előzetes után rövid werkfilm is érkezett az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról és a 2006. őszi eseményekről szóló politikai krimi, az ELK*RTUK című filmhez. A Magyar Hang által kiszúrt másfélperces videó, mely itt tekinthető meg, a kulisszák mögé enged bepillantást, bár sok újdonság nem derül ki belőle. Láthatjuk, hogy a forgatás idején még A hazugság ára címen futott a produkció, de hogy ki alakítja Gyurcsány Ferencet, arról még mindig nincs információ.

A 24.hu írta meg elsőként, hogy az ELK*RTUK című filmet Kálomista Gábor producer cége gyártja 800 millió forintból. Később úgy lehetett tudni, hogy igencsak nehezen találtak színészeket a produkcióba, május közepén derítettük ki, hogy Mózes András és Bánovits Vivianne a film főszereplői, akiket Kálomista az általa vezetett Thália Színház társulatából kért fel.

A film történetéről ennyit tudunk eddig:

Amikor egy ambiciózus, de elnyomott közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel kiszivárogtatásában, úgy dönt, fényt derít az igazság részleteire, hogy azzal jobb pozíciót zsarolhasson ki magának. Összeáll újságíró szerelmével, és nyomozni kezd, de mivel hamar konfrontálódik a főnökével, egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és hol debütál az ELK*RTUK, egyes iparági feltételezések szerint a filmet a 2022-es országgyűlési választás előtt tervezik bemutatni.

Kapcsolódó
Itt az őszödi beszédről szóló film előzetese
Eddig nagy volt a titkolózás, de beindult az ELK*RTUK reklámkampánya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik