Kultúra

Marilyn Manson „egy darab húsként” bánt volt asszisztensével

KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Volt asszisztense, Ashley Winters is pert indított Marilyn Manson ellen. A kedden, Los Angelesben benyújtott kereset szerint Manson fizikailag és szexuálisan bántalmazta és zaklatta a nőt. Amikor az alkalmazásában állt, alkalmanként 48 órán át egyfolytában dolgoztatta, a barátainak pedig azt mondta, nyugodtan fogdossák és simogassák őt.

Winters 26 évesen ismerkedett meg Mansonnal, amikor az ráírt a MySpace-en, hogy tetszenek neki az illusztrációi. Művészi együttműködés ígéretével áthívta a házába, ahol Winters késő éjszakáig vendégeskedett. Mikor éjjel 2-kor haza akart menni, Manson azt mondta, a garázs, amelyben a nő leparkolta az autóját, reggel 7-ig biztosan zárva marad. Ezután meztelenül akarta fotózni a nőt, végül szexuálisan bántalmazta – írja a BBC.

Később Manson újra megkereste Winterst, és felkérte asszisztensének, kétszer akkora fizetéssel, mint amit a nő addig kapott. Winters elfogadta az ajánlatot, de megbánta: Manson rengeteget dolgoztatta őt és elvárta tőle, hogy flörtöljön a barátaival. „Egy darab húsként kezelt” – mondta Winters a Cut magazinnak.

Marilyn Manson (valódi nevén Brian Warner) szóvivői révén tagadta Winters vádjait. Az utóbbi hónapokban előbb a zenész volt barátnője, Evan Rachel Wood állt a nyilvánosság elé azzal, hogy Manson rendszeresen bántalmazta őt kapcsolatuk alatt, majd Esmé Bianco színésznő is bántalmazással és nemi erőszakkal vádolta meg az énekest. Hasonló vádakkal élt Manson másik volt barátnője, Ashley Morgan Smithline is, aki azt állítja, Manson „ivott a véréből”.

Kapcsolódó
Élve elégetés, fejek szétverése kalapáccsal – egyre súlyosabb vádak érik Marilyn Mansont
Az énekes állítólag több nőt szexuálisan, mentálisan és fizikailag is bántalmazott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik