Kultúra

Új szereplő csatlakozik Daniel Craig krimijéhez

Freeman Film
Freeman Film

Nemrég derült ki, hogy folytatást kap a Tőrbe ejtve című, nagy sikert hozó 2019-es krimi, melyről egyre több információ derül ki, például, hogy kik lesznek az új szereplők. Azt eddig is tudni lehetett már, hogy Daniel Craig visszatér a híres magánnyomozó, Benoit Blanc szerepében, a Variety híréből pedig kiderül, hogy a stábhoz csatlakozik Dave Bautista (A galaxis őrzői) is. A Netflix nem kommentálta a hírt, ahogy arról sincsenek még információk, hogy Craig mellett visszatérnek-e az első rész szereplői, Jamie Lee Curtis, Toni Collette és Chris Evans.

Az viszont biztos, hogy a Netflix nemcsak a második, hanem a harmadik rész elkészítéséről is megállapodást kötött, a rendezői székbe pedig ismét Rian Johnson (Looper – A jövő gyilkosa, Star Wars: Az utolsó Jedik) ül majd. A Netflix 450 millió dollárt fizetett a folytatások jogaiért, de így is eléggé megéri, hiszen az első rész körülbelül háromszázmillió dolláros globális összbevételt hozott.

Kapcsolódó
Kinyírták a nagypapát, James Bondnak egy szót se!
Megint krimi megy a mozikban. Ez már elég is az örömünkhöz, bár mintha a Tőrbe ejtve többet is akarna markolni. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik