Kultúra

Nem ér véget A Grace Klinika, jön a 18. évad

AMERICAN BROADCASTING COMPANIES / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
AMERICAN BROADCASTING COMPANIES / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Bár márciusban bizonytalanná vált A Grace klinika helyzete, és úgy tűnt, a tizenhetedik évad lehet az utolsó, a Variety híre szerint az ABC belentette, hogy készül a 18. évad. A rajongók nagy ömörére, a 2005. óta futó sorozat folytatásában természetesen szerepel majd Ellen Pompeo, a sorozat oszlopos tagja is, aki producerként is jegyzi a sorozatot.

A Grace klinika alkotóinak dolgát is alaposan megnehezítette a koronavírus-járvány, a hol leálló, majd újrainduló forgatás és amiatt, mert nem tudták, csak évadzáróra vagy az egész sorozat befejezésére készülnek. Krista Vernoff, a sorozat showrunnere akkor arról beszélt, hogy az ABC csatornánál még mindig nem született döntés, meghosszabbítják-e A Grace klinikát, a bizonytalanság miatt pedig kétszer annyit kell dolgoznia, a maradék pár epizódot ugyanis úgy kell megtervezniük, hogy az utolsó rész kiadhassa az évad, illetve a sorozat lezárását is.

Amennyire lehetett, A Grace klinika stábja is kivette a részét a koronavírus elleni harcban, és eladományozták a forgatásokhoz szükséges orvosi eszközöket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik