Kultúra

Vin Diesel kamionnal lövi ki a vadászrepülőt

Giles Keyte / Universal Studios
Giles Keyte / Universal Studios

A koronavírus-járvány második évében már odáig jutottunk, hogy Vin Dieselt és családját is jólesne újra látni a vásznon. Ha minden igaz, ezt hamarosan megtehetjük: június 25-én érkezik a Halálos iramban 9. része.

Ebben előkerül a Diesel által alakított Dom gonosz testvére, akit John Cena pankrátor játszik. A filmben feltűnik rengeteg korábbi szereplő az előző nyolc epizódból, köztük Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Charlize Theron és Helen Mirren. A rendező Justin Lin, aki a harmadiktól a hatodikig rendezte az eddigi részeket.

A kilencedik epizódban nagyjából az történik, mint az eddigiekben: rengeteg autó törik össze, közben a földön, a vízen és a levegőben repkednek a járművek, Diesel mintha egy olasz várost is porig rombolna.

A sorozat előző része egyébként nem a Halálos iramban 8 volt, hanem a Hobbs és Shaw című különkiadás, amelyről itt írtunk:

Kapcsolódó
Népirtás? Fittyfenét!
Az új Halálos iramban-filmben izmos, kopasz és filozófiailag művelt férfiak mentik meg az emberiséget, bár Vin Diesel nincs köztük. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik