Kultúra

LeBron Jamest beszippantja a Mátrix, és Tapsi Hapsinál köt ki

Warner Bros. Pictures
Warner Bros. Pictures

Megérkezett a Space Jam 2 előzetese. Az 1996-ban készült, kultikus kosárlabdás-tapsihapsis Space Jam – Zűr az űrben folytatásában Michael Jordan helyett LeBron James kénytelen kosárcsapatot alakítani a Bolondos dallamok rajzfilmfiguráival. Arról, hogy az első részre miért emlékszünk jó szívvel, itt írtunk:

Kapcsolódó
Michael Jordannek Tapsi Hapsi segített újra bajnokká válni
A Space Jam tökéletes betetőzése volt az imidzsépítésnek, ráadásul Jordan a forgatás alatt hozta formába magát, hogy a visszatérése után ismét a csúcsra törhessen.

Az előzetes alapján a folytatás kicsit közelebb áll majd a Ready Player One-hoz abban az értelemben, hogy egy történetbe terel egy csomó, más filmekből ismert figurát és motívumot. James a Mátrixszal viccelődik, mielőtt beszippantja őt egy futurisztikus számítógép. A sztori ezután mintha a Tron, avagy a számítógép lázadása című filmet idézné, mert a gonosz szoftver (amelynek Don Cheadle ad emberi arcot) kosárlabdázásra kényszeríti a főhőst. Neki és Tapsi Hapsiéknak ezúttal nem a MamlaSztárokkal, hanem szuperhősökre emlékeztető ellenfelekkel kell megmérkőzniük.

Bemutató július 16-án moziban és az HBO Maxon, reméljük, erre az időpontra már itthon is nyitva lesznek a mozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik