Kultúra

Meghalt Hegedűs Márta fotóriporter

39 éves volt.

Szerda hajnalban elhunyt Hegedűs Márta fotóriporter. A hírt a férje tette közzé a kezeléséhez létrehozott adománygyűjtő Facebook-oldalon.

Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen erővel próbált az életbe kapaszkodni, hogy minél tovább együtt maradhasson imádott gyermekeivel, Lilivel, Danival, Tomival, a családjával, és Veletek. Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen formában támogatta Márti kezelését, elmondhatatlanul sok erőt adott neki az a rengeteg segítség és szeretet, amit Tőletek kapott. Sajnos az utolsó hetekben már tudtuk, hogy el fog jönni ez a pillanat, de most nagyon nehéz felfogni, elfogadni, hogy nincs már velünk!

Hegedűs Mártánál 2019-ben diagnosztizáltak méhnyakrákot, de sem a műtét, sem a kemoterápia, vagy a sugárkezelés nem hozott gyógyulást. Speciális gyógyszeres kezelésre szorult, amely 2,5 millió forintba került. Ennek finanszírozására tavaly gyűjtés indult a Facebookon, a szükséges összeg egy nap alatt összegyűlt, a terápia azonban végül hatástalannak bizonyult.

Kedves Barátok, Ismerősök!

Márti ma hajnalban elment közülünk. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen…

Posted by Adománygyűjtés Márti kezelésére on Wednesday, February 17, 2021

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik