Kultúra

A tengerpart, ahol egy csapásra megöregszünk

Universal Pictures YouTube
Universal Pictures YouTube

Old címen hamarosan bemutatják M. Night Shyamalan új horrorfilmjét. Az előzetest a Super Bowlon mutatták be, és már az is annyira kényelmetlen, hogy biztosak vagyunk benne, a film is a frászt fogja hozni ránk.

Az alapötlet szerint egy család pihenni érkezik egy csendes, mindentől távoli tengerparti strandszakaszra. Ott azonban találnak egy holttestet, majd még ennél is aggasztóbb események történnek: a házaspár gyerekeiből hirtelen nagykamaszok lesznek, és úgy tűnik, a család tagjai mindannyian villámgyors öregedésnek indulnak.

A családfőt Gael García Bernal játssza, mellette a Kisasszonyokból ismert Eliza Scanlen, a Fantomszálban látott Vicky Krieps és a Jojo Nyuszi egyik főszerepét játszó Thomasin McKenzie is benne lesznek a filmben. A rendező, M. Night Shyamalan legutóbb Üveg címmel készítette el két korábbi filmje, A sebezhetetlen és a Széttörve folytatását (kritikánk). A Variety híre szerint Shyamalan egy másik új filmet is rendez az Oldot is gyártó Universal stúdiónak, úgyhogy 2023-ban is előáll majd valamivel.

Az Old premierjét jelen állás szerint július 23-ra tervezik az Egyesült Államokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik