Kultúra koronavírus

Törőcsik Marit megviseli a bezártság

Bodnár Boglárka / MTI
Bodnár Boglárka / MTI

A koronavírus-járvány miatt még a barátai sem látogathatják Törőcsik Marit, hiszen nyolcvanöt évesen a színésznő kiemelten veszélyeztetettnek számít, és bár testileg valamelyest jobban van, lelkileg megviseli a bezártság. Erről a Blikk számolt be olvasóinak. A lap ugyanakkor úgy tudja, hogy mindezzel együtt sem hagyják, hogy Törőcsik Mari magányos legyen, ápolója és lánya is folyamatosan vele van, és barátai is rendszeresen felhívják telefonon.

Nem egyszerű ez a helyzet, mindannyiunkat megvisel a bezártság. Mari is így van vele, ráadásul most látogatókat sem nagyon fogadhat, ez nagyon rosszul érinti. Mindig nagyon örült, ha mentünk hozzá, és a barátait szívesen látja, ám erre még várni kell, marad a telefon, de biztos vagyok benne, hogy ez is sokat jelent neki

– nyilatkozta a lapnak Bodrogi Gyula. Az utóbbi években gyakran betegeskedő Törőcsikkel is próbáltak beszélni, ám ápolója nem engedte, hogy interjúval fárasszák a színésznőt. Törőcsik Mari tavaly novemberben lett nyolcvanöt éves, kollégái, barátai a háza előtt köszöntötték fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik