Kultúra

Ilyen, amikor King Kong bemos egy nagyot Godzillának

Megjött a Godzilla vs. Kong előzetese.

Ha sosem hagyták nyugodni az olyan kérdések, hogy vajon James Bond legyőzné-e Jason Boure-t, Freddy Krueger túlgonoszkodná-e Pennywise-t, illetve Kind Kong ki tudná-e ütni egy jól irányzott jobb horoggal Godzillát, akkor a Godzilla vs. Kongot önnek találták ki. Azt ugyan jó pár éve lehet tudni, hogy a mozifilmek két legendás óriásszörnye megkapja crossoverjét, most azonban megérkezett az előzetes is, amiből két és fél percbe sűrítve tökéletesen kiderül, mire is számíthat a néző. Természetesen bugyuta történetre, és sok-sok CGI-jal kibélelt, monumentális akcióra.

Ahogy sok más filmnek is, a Godzilla vs. Kongnak is nemrég tolták el a premierjét március végéről május végére a járvány miatt. Azért is lesz érdekes figyelni, hogy teljesít, mert a Wonder Woman 1984 után ez lesz a Warner Brothers következő blockbustere, amelyet párhuzamosan mutatnak be a moziban és az HBO Maxon. A stúdió tavaly év végén hozta meg a döntést, hogy idén az összes nagy filmjét ebben a szisztémában forgalmazza, amivel alaposan magára haragította több nagy nevű rendezőjét. Ennek kockázatairól itt írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Saját sírját áshatja a stúdió, amelyik feldühíti a sztárjait
A Warner történelmi döntése felgyorsíthatja a filmipar átrendeződését, de komoly bajai lehetnek még abból, hogy Christopher Nolanéket magára haragította.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik