Kultúra koronavírus

Élelmiszert is házhoz lehet rendelni a Netpincértől

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Új szolgáltatással bővül a Netpincér: a Netpincér Market nevű szolgáltatás hétköznap reggel 8 és 23 óra között működik, és ezen keresztül élelmiszert lehet házhoz rendelni, méghozzá legfeljebb félórás kiszállítási idővel. A Netpincér Market a cég három saját üzletéből szállít, és a termékek lefedik a bevásárlás széles skáláját, élelmiszerektől a szépségápolási cikkekig. Ami újdonság lehet a többi házhoz rendelős szolgáltatáshoz képest, hogy nem kell időpontot foglalni, hanem a rendeléstől számított fél órán belül kiszállítják, legalábbis ezt ígéri a Netpincér.

Kapcsolódó
Akár boltba megyünk, akár rendelünk, lesz mit ennünk
Megkérdeztük a boltokat és a hazai ételfutár-szolgálatokat, hogy van-e fennakadás a koronavírus miatt, és megnéztük azt is, mennyit kell várnunk, ha online intézzük a nagybevásárlást.

A szolgáltatás egyelőre csak Budapest tíz belső kerületében (I., V., VI., VII. VIII. IX., XI., XII., XIII.) érhető el, de a cég a jövőben teljes budapesti lefedettséget ígér, illetve több vidéki városban is tervezi elindítani a szolgáltatást – írja a Telex. A rendelés minimumértéke 1000 forint, és a kiszállítás egyelőre ingyenes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik