Kultúra

Balsai Móni: Hosszan és sokat küzdöttünk a vér szerinti babáért

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Az RTL Klub Életünk története című műsorában beszélt gyermekük örökbefogadásáról Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly. A színésznő és rendező férje fél éve fogadták örökbe kisfiukat.

Hosszan és sokat küzdöttünk a vér szerinti babáért. Minket összehozott a sok kudarc, hogy nem lehet gyerekünk, de annak ellenére, hogy a próbálkozás ideje alatt sok szomorúság és fájdalom volt bennük, sok szép, szívmelengető pillanat is volt ebben az időszakban

– idézi a Blikk Balsai Mónit.

Hozzátette, férjével régi vágyuk volt az örökbefogadás.

Károllyal már a kapcsolatunk elején megbeszéltük, ha lesz is saját gyerekük és szeretnénk neki testvért, akkor örökbe fogadunk.

Bár korábban mindig azt gondolták, kislányuk lesz, amikor megtudták, hogy fiuk lesz, egy pillanat alatt álltak át fejben, mesélték.

A kisfiunk nagyon hasonlít ránk, az egész családunk rajongva szereti. Azt viszont tudjuk, hogy idővel el kell neki mondanunk, nem akarunk titkolózni.

„Így váltunk tigrisszülőkké” – Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly gyermekük örökbefogadásáról
A népszerű színésznő és rendező férje most először mesélnek arról, hogyan élték meg a pici érkezéséig vezető utat. Nem volt könnyű menet, de minden bizonytalankodó párt arra biztatnak: vágjanak bele.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik