Kultúra

A kormány szerint Soros áll George Clooney orbánozása mögött

Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a kormány szerint Soros György áll minden kritika mögött, ami a magyar miniszterelnökre, illetve pártjára irányul. Így várható volt, hogy ezt a bombabiztos panelt fogják azt követően, hogy George Clooney – a brazil elnök, Jair Bolsonaro mellett – Orbán Viktort említette a GQ magazinnak egyik példaként arra, hogy uralkodott el a világban a gyűlölködő hangulat. Nem is kellett csalódnunk a visszavágásban, a 444 szúrta ki a kormányzati reakciót a hollywoodi sztár szavaira:

Soros György és Magyarország kormánya között a bevándorlás kapcsán évek óta vita áll fenn, ezért Soros György minden olyan lehetőséget felhasznál, amellyel a magyar kormányt támadhatja. Elég elkeserítő, hogy vannak olyan szereplők, akár politikától mentes szereplők, akik Sorosnak az ilyen politikai szándékát végrehajtják

– mondta Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője a köztévének. Az M1 azt is perdöntő bizonyítékként tálalta, hogy Clooney szerintük jóbarátja a Soros családnak, hiszen a közösségi médiában még közös képe is van Soros György fiával.

Kiemelt kép: Tolga Akmen/AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik