Kultúra koronavírus

Fluor: Para most bulis klippel kijönni?

Meggyűr minket az év, jön a sötét és a hideg, erősödik a szorongás, tépett kis madárkák leszünk tavaszra. Félek, hogy lélekben is be fogok zárkózni, hogy úgy leszek magam alatt, hogy végig tagadni fogom magamnak is

– kezdi Facebook-oldalán közzétett posztját Fluor Tomi.

A Wellhello énekese szerint bár a helyzethez képest ő még szerencsés, sokat gondolkodik azon, hogyan lehetne jól átvészelni tavaszig a nehéz hónapokat. Fluorban és Diazban éppen ezért felmerült az is, hogy kihoznák egy korábbi bulizós klipjüket, de nem tudják, jó ötlet-e a járvány idején egy könnyedebb hangulatú számmal jelentkezni.

Fluor: 95 százaléknyi pénzünktől estünk el
Sok olyan megkeresést kapnak Diazzal, ahova csak kettejüket hívják, de ezeket nem szereték elvállalni.

De közben bennünk van az is Diazzal, hogy talán pont ez az, amit ha meglépünk, állítjuk meg, hogy ennél is több mindent megegyen körülöttünk, belőlünk 2020, ha legalább ilyen formában ki tudjuk engedni a gőzt, ha már más nem maradt. Jelentkezünk, ha eldöntöttük, legyen-e premier a hetekben! Addig is kitartás! Ti mit gondoltok, para most bulis klippel kijönni?

– írja.

Érthető a rossz hangulat, Fluor és Diaz októberben beszéltek arról, hogy a Wellhello 95 százaléknyi pénzüktől esett el a koronavírus miatt és csak a megtakarításaiknak köszönhetően nincsenek nagy bajban.

Meggyűr minket az év, jön a sötét és a hideg, erősödik a szorongás, tépett kis madárkák leszünk tavaszra. Félek, hogy…

Közzétette: Fluor Tomi – 2020. november 17., kedd

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik