Kultúra koronavírus

Koronavírussal kórházba került Richard Schiff

Kórházban kezelik Covid miatt Richard Schiff színészt, akit olyan sorozatokból ismer a közönség, mint A viszony, Az elnök emberei vagy a Doktor Murphy. Schiff november 3-án tesztelt pozitívra feleségével, a szintén a Doktor Murphyben játszó Sheila Kelley-vel és fiukkal együtt, ám hármuk közül csak Schiff került kórházba, neje otthon lábadozik.

Schiff a Twitteren posztolt hogylétükről, elmondása szerint oxigént kap, valamint Remdesivirrel és szteroidokkal kezelik, és úgy érzi, napról napra jobban van. Felesége kicsivel jobban van, de azért még mindig nagyon gyengének érzi magát. Kelley is posztolt a betegség kapcsán, azt írja, a Covid olyan, mint egy hullámvasút.

Soha életemben nem tapasztaltam még semmi hasonlót. Egyik percben teljesen jól vagyok, a következőben meg levegőért küszködök

– írta.

A Variety úgy tudja, a két színész kiesése egyelőre nem érinti a Doktor Murphy további epizódjainak elkészültét, a forgatás Vancouverben jelenleg is folyik, a munkákat úgy szervezik, hogy Schiff és Kelley távolléte ne hátráltassa az eseményeket.

Kiemelt kép: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik