Kultúra koronavírus

Hugh Grant elmesélte, hogy gázolt át rajta a koronavírus

A felesége parfümjével fújta arcba magát, hogy tesztelje szaglását.

Hugh Grant már februárban feleségével együtt átesett a koronavíruson, de ezt csak nemrég tudta meg, amikor egy teszt kimutatta, hogy még szervezete még mindig termeli az antitesteket. A 60 éves színész Stephen Colbert Late Night Show-jában beszélt arról, milyen különös tünetei voltak a télen: elsőként borzasztó izzadási rohamok törtek rá, amiket nagyon kínosnak tartott.

Aztán olyan volt, mintha a szemgolyóim háromszorosukra duzzadtak volna, és közben azt éreztem, mintha egy hatalmas ember ülne a mellkasomon, mondjuk Harvey Weinstein, vagy hozzá hasonló méretű. Nem tudtam, mi ez, majd egy nap sétáltam az utcán, és rájöttem, hogy nem érzek szagokat – ilyenkor kicsit pánikba esik az ember

– mondta Grant, aki ezt követően nem csak virágokat, de kétségbeesésében már kukákat is szagolgatott, hogy ellenőrizze a dolgot.

Tudod, van az a pont, amikor ismeretlen emberek hónaalját akarod megszimatolni, mert nem érzel semmit. Végül hazamentem és a feleségem Chanel No. 5 parfümjét egyenesen az arcomba permeteztem. A szagot nem éreztem, cserébe majdnem megvakultam.

Grant új, Nicole Kidmannel közös sorozata, a Tudhattad volna kapcsán vendégeskedett Colbertnél (természetesen online, egy londoni szállodából bejelentkezve). A sorozatról szóló kritikánkat itt olvashatják:

Tudhattad volna, hogy kiderülnek a hatalmas kis hazugságok
Nagyon gazdag emberekkel szörnyű dolgok történnek, ráadásul mindez csodaszép díszletek között zajlik. Bombabiztos recept, vagy azért el lehet rontani? A Tudhattad volna alkotóinak majdnem sikerül.

Kiemelt kép: Amy Sussman/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik