Élet-Stílus

Mindenki üljön le mielőtt ezt elolvassa: Hugh Grant 60 éves lett

Vannak ezek a sokkoló számok a celebek szülinapjaival kapcsolatban, amikor érthető, ha valaki rosszul vagy öregnek érzi magát.

Hugh Grant 60 éves lett. Igen, HATVAN. De hogy ne csak emiatt érezzük magunkat rosszul, gyorsan csodálkozzunk rá arra is, hogy a születési neve

Hugh John Mungo Grant.

1986-ban – Fotó: Mikki Ansin/Getty Images

Az elmúlt hatvan évben nyert Golden Globe-ot meg BAFTA-t, jelölték Emmy-re, de az Oscar teljesen kimaradt. Leginkább a Négy esküvő és egy temetés című filmmel lett ismert 1994-ben, ami után előszeretettel adták neki a bénácska, szerelmes jófiú szerepeket, amíg nem lett belőle Bridget Jones seggfej pasija, vagy a hazudozó gazdag pasi az Egy fiúról című filmben.

A jófiú szerepek ellenére elég sokszor tartóztatták le, egyik leghíresebb ilyen esete 1995-ben történt, amikor Hollywoodban igazoltatták, miközben egy autóban épp orálisan elégítette ki őt egy prostituált.

Fotó: Steve Granitz/WireImage

1987-ben jöttek össze Elizabeth Hurley-vel, akivel 13 évig voltak együtt, de gyerekük nem született. Később viszont Grantnek öt gyereke is született két másik nőtől. Első gyereke, Tabitha egy Tinglan Hong nevű nőtől született, akivel csak rövid ideig volt kapcsolata, majd második gyereke egy svéd tévés producertől, Anna Ebersteintől született. Aztán Grant ismét összejött egy kicsit Tinglan Honggal, akitől megszületett harmadik gyereke, utána pedig visszatért Ebersteinhez, akivel további két gyerekük született.

A négy esküvő és egy temetés bemutatóján, Elizabeth Hurley-vel, 1994-ben – Fotó: Dave Benett/Hulton Archive/Getty Images

Hugh Grant a róla készült legfrissebb, idén márciusi fotón így nézett ki, akkor még csak közel hatvanévesen:

Fotó: Vera Anderson/WireImage

Kiemelt kép: Juan Naharro Gimenez/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik