Kultúra

Karácsonyi romkomban tűnik fel Kristen Stewart – ám ezúttal a szerelme egy másik nő

Mert hát tulajdonképpen ki mondta, hogy a romantikus komédiák szükségszerűen csak heteroszexuális pároknak lennének fenntartva?

Kristen Stewart karácsonyi romkomja, a Happiest Season, magyar címén Karácsonyi meglepi trailert kapott – eddig a főhír viszonylag kevéssé izgalmas. Az azonban, hogy ez a romkom Stewartot Mackenzie Davis oldalán vonultatja fel, mégis csak érdekes, hiszen nemigen hallani olyan romantikus vígjátékról, amelyben nem egy heteroszexuális pár szerepel. Eddig. Stewart és Davis ugyanis leszbikus párt alakít a filmben, és ez a tény okozza a fő galibát is, ugyanis Davis karaktere még nem bújt elő konzervatív családja előtt, így nem kevés izgalommal jár, amikor a pár a családnál tölti a karácsonyt. A humor garantált – csak ezúttal egy szép férfi és egy szép nő helyett két szép nő bénázza el a párkapcsolatát, no meg a karácsonyt.

A filmet Clea DuVall és Mary Holland írta, DuVall a rendezésért is felel, ez lesz első nagy stúdiófilmes rendezése. A film, csatlakozva számos társához, kihagyja a mozis forgalmazást, és egyből streamingen debütál, és karácsonykor a Hulun. Hogy nálunk mikor és hol lesz látható, azt egyelőre nem tudni.

Kiemelt kép: TriStar Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik