Kultúra koronavírus

Pataky Attila csodákat élt át koronavírusa alatti kínjában is

Az Edda több tagja is elkapta a koronavírust, többek között Gömöry Zsolt billentyűs és Pataky Attila frontember is. Hétfőn számoltunk be róla, hogy Gömöry laboreredményei rosszabbodtak, egy ideig még biztosan kórházban kell maradnia. Pataky Attila a Blikknek nyilatkozott állapotáról, melyben elmondta, egy jó ideje érezte, hogy valami nincs rendben.

Csodákat éltem át a kínban is. Azt hittem, korlátlan az akaraterőm, közben a sors furcsa fintorával bekínált, hogy játszhattunk garázskoncertet, de én akkor már nagyon beteg voltam. Azt nem kellett volna

– mondta, hozzátéve, hogy azt hitte, az életereje korlátlan, de aztán minden nagyon hirtelen összeomlott.

Patakyt végül kórházba kellett szállítani, ahol kiderült, kezdődő tüdőgyulladást okozott neki a vírus. Az énekes elmondása szerint a kórházban csodát tettek vele egy hét alatt, ahol elég fura dolgokat élt át.

Húz át valami valahova, engeded el magad, nem akarod többé, hogy fájjon

– nyilatkozta Pataky, aki szerint felesége volt az, aki végül a szeretetével visszahúzta erre az oldalra.

Alázatosan jelentem, itt vagyok, a szeretet által, 69 éves rockénekes szövegíróként itt vagyok újra. Ahogy jött vissza a világ, azt éreztem, hogy akik ezt a covidot tervezték, vigyék vissza magukkal. Iszonyú félelem és rettegés lesz úrrá az emberen, ebben az állapotban, nem magamért, hanem az unokámért, a féltés, szorongás, az az összes fájdalmat űbereli.

Rosszabbodtak a laboreredményei az Edda koronavírusos billentyűsének
Gömöry Zsolt nem tudja, meddig kell kórházban maradnia.

Kiemelt kép: Mohai Balázs / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik