Kultúra koronavírus

Rosszabbodtak a laboreredményei az Edda koronavírusos billentyűsének

Csütörtökön derült ki, hogy Gömöry Zsolt, az Edda billentyűse is koronavírusos. Akkor annyit lehetett tudni, hogy a zenészt, aki mint írta, fájdalmaim is vannak, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet koronavírus-fertőzötteket gondozó osztályán kezelik.

A Blikk most azt írja, hogy Gömöry állapota rosszabbodott.

Nincsenek jó híreim. Sajnos a laboreredményeim rosszabbak lettek, mint ahogy azt gondoltuk. Nem tudom, meddig kell kórházban maradnom, de még három hét is lehet belőle. Türelmes vagyok és természetesen bizakodó. Szeretnék már jobban lenni, de még nem vagyok. Egy hét után is ramatyul érzem magam. Az egyetlen, amiben kis előrelépés tapasztalható, hogy nappal már nincs olyan borzasztóan magas lázam. Már csak hajnalra szoktam belázasodni, de az kezelhető. A laboreredményeim viszont eléggé elmásztak negatív irányba. Sőt, amióta múlt hétfőn bejöttem, a duplájára nőtt a CRP-értékem, ami a gyulladásos állapot mértékét jelöli

– nyilatkozta a zenész a lapnak.

Hozzátette, nem tudja, hol kaphatta el a vírust. Az biztosnak tűnik, hogy nem családtag fertőzte meg, ők továbbra is tünetmentesek.

Elkapta a koronavírust az Edda billentyűse
Gömöry Zsoltot a Korányiban kezelik, azt írja, pocsékul van.

Kiemelt kép: Balogh Zoltán / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik