Kultúra koronavírus

Fél év kényszerszünet után újrakezdik A Grace klinika forgatását

A nálunk is népszerű kórházi drámasorozat tizenhatodik évada a COVID-19-járvány miatt négy résszel rövidebb lett, és április elején be is fejeződött. A sorozat alkotói el is adományozták a forgatáson használt orvosi eszközöket az egészségügyi dolgozóknak, azóta pedig nem is dolgozhatott a stáb, csak nyáron a főszereplő, Ellen Pompeo jelezte a Twitteren, hogy rövidesen újrakezdődhet a forgatás.

Most pedig a Variety úgy értesült, szeptemberben tényleg folytatódhat a munka, és a stáb forgatni kezdi a tizenhetedik évad első két epizódját Los Angelesben. Hogy mikor kerülhet képernyőre az új évad, azonban még nem világos, ugyanis a sorozatot gyártó ABC tévé a múlt héten tette közzé az őszi bemutatói listáját, melyen még nem szerepelt A Grace klinika. Az viszont már biztos, hogy a sorozat érinteni fogja a koronavírust és következményeit, mivel a producere, Krista Vernoff elmondta, valódi orvosi történeteket is beépítenek a sorozatba a járványról.

A Grace klinika (Grey’s Anatomy) 2005 óta fut az ABC-n nagy sikerrel, és gyakornokok, rezidensek és mentoraik életét követi a fiktív Seattle Grace Kórházban, alkotója Shonda Rhimes.

Kiemelt kép: VALERIE MACON / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik