Kultúra

Kórházban van, de nincs közvetlen veszélyben Benkő László

Néhány nappal ezelőtt, belső vérzéssel kórházba került Benkő László, akiről az az álhír keringett, hogy meghalt. A Blikk azt írja, hogy az Omega billentyűse nincs közvetlen veszélyben, főleg lelkileg viseli meg a helyzet. Kóbor János, az Omega énekese a lapnak elmondta, először ő is megrémült, de miután kiderült, nem igaz a hír, megkönnyebbült.

Épp a reptéren voltam, vártam a családtagokat, akik most jöttek haza. Ott ért a hívás, hogy meghalt Laci, és hogy már az internet is ezzel van tele. Hirtelen nem is értettem, nem akartam elhinni, hiszen nem sokkal korábban beszéltem vele. Persze, hamar kiderült, hogy az egész egy félreértés volt, Laci pedig él és virul. Azonnal intézkedtünk, hogy lekerüljön a halálhíre mindenhonnan. Nem is értem, sok zenész meg szakmai portál is kitette, hogy Laci elhunyt, utána sem jártak, mi az igazság. Ahogy én ismerem, Benkő Laci jót nevet majd a halálhírén. Remélem, hosszú idő után mosolyra görbül a szája, már csak azért is, mert akiről ilyet terjesztenek, az sokáig él

– mondta Kóbor.

Benkő László két hete elesett az utcán, melynek következtében eltört a térde és a bordája, a lábát pedig műteni kellett. Bár az operáció jól sikerült, tüdő- és mellhártya-vizesedése lett. A zenészt legutóbb júniusban kellett kórházba szállítani, ahol kiderült, hogy súlyosan bevizesedett a tüdeje, ezért azonnal műteni kellett.

Péntek reggel Benkő László életéért küzdöttek az orvosok
Születésnapján kellett kórházba vinni.

Kiemelt kép: Szigetváry Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik