Kultúra

Ed Sheeran arról vallott, hogy betegesen gyorskaja- és alkoholfüggő volt

Ed Sheeran függő személyiségnek látja magát, erre pedig akkor jött rá, amikor Elton John életrajzi kötetét olvasta. Felismeréseiről egy chat-interjúban beszélt egy önsegítő könyveket jegyző amerikai szerzőnek, a beszélgetés pedig a Sun brit bulvárlapnál kötött ki. Ebben Sheeran arról beszélt, hogy az Elton-könyvet olvasva tűnt fel neki, mennyi párhuzam van az ő és Elton személyisége között.

Elton úgy volt vele, »fagyizok egy óriásit és megeszek négy adag desszertet, amíg ki nem hányom az egészet«, én meg rájöttem, hogy én is csináltam már ilyet… Tele vagyok tetoválásokkal, és semmit sem csinálok félgőzzel, így aztán, ha iszom, nem látom értelmét egy pohár bornak. Inkább megiszom két üveggel

– mondta az énekes, akinek a felesége, Cherry segített kimásznia gyorskaja- és alkoholfüggőségéből.

Sheeran az interjúban a turnézás magányos és szomorú jellegéről is mesélt, úgy fogalmazott, a 2014-es albumát kísérő 180 állomásos turné élete egyik legnehezebb kihívása volt, amiben teljesen kimerült. A zenész nemrég hosszabb szünetre is vonult kimerültsége nyomán, és a szünet alatt új hobbit is kezdett: vett harminc vásznat, és harminc napig minden nap megfestett egyet, Jackson Pollock stílusában.

Kiemelt kép: Sergei BobylevTASS via Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik