Kultúra

Justin Bieber bepereli az őt szexuális zaklatási vádló két nőt

Justin Bieber bepereli azt a két nőt, akik szexuális zaklatással vádolták nemrég. Az egyik esetről mi is írtunk, melyben egy Danielle nevű nő Twitter-fiókjáról közzétett posztjában azt állította, hogy az énekes 2014-ben, a texasi SXSW fesztiválon tartott meglepetés koncertjén zaklatta őt az austini Four Seasons hotelben. A másik, 2015-ös esetről egy Kadi nevű nő számolt be.

Állítása szerint Bieber 2015. május 5-én, kora reggel zaklatta a New York-i Langham hotelben, mely előtt Kadi azért várakozott, hogy közös fotót készíthessenek az énekessel. Bieber testőre később felhívta a nőt az énekes szobájába, ahol az énekes csókolgatni és fogdosni kezdte, majd a beleegyezése nélkül nemi aktusra kényszerítette. Kadi állítása szerint megpróbálta magáról lelökni az énekest, megrúgta, majd kimenekült a szobából.

Bieber a 2014-es incidensre reagálva azt írta a Twitteren, hotelszámlával tudja bizonyítani, hogy nem a Four Seasonsben szállt meg, ráadásul nem is egyedül, hanem a barátaival és akkori barátnőjével, Selena Gomezzel volt Austinban. Bieber ugyanezeket a bizonyítékokat használja a peres eljárásban, azt állítva, hogy semmi igazság alapja nincs a történetnek.

Justin Bieber tagadja az őt ért szexuális zaklatási vádakat
Egy anonim Twitter fiók posztja szerint az énekes 2014-ben szexuálisan zaklatott egy nőt.

(ET)

Kiemelt kép: CINDY ORD / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik