Kultúra

Justin Bieber tagadja az őt ért szexuális zaklatási vádakat

Justin Bieber cáfolja azt az állítást, hogy 2014-ben szexuálisan bántalmazott egy nőt. Az énekes ezt bizonyítékokkal is alá tudja támasztani, mondta a Twitteren, ahol e-maileket, sajtóközleményeket és hotelszámlákat is közzétett, ezt megerősítendő.

Az eset előzménye az a szombati, anonim nő Twitter-fiókjáról közzétett poszt, miszerint Bieber 2014-ben, a texasi SXSW fesztiválon tartott meglepetés koncertjén zaklatta őt az austini Four Seasons hotelben. Bieber hotelszámlával bizonyította, hogy nem a Four Seasonsben szállt meg, ráadásul nem is egyedül, hanem a barátaival és akkori barátnőjével, Selena Gomezzel volt Austinban.

Általában nem foglalkozom ilyen dolgokkal, mivel az egész karrierem során ilyen, random vádakkal kellett megküzdenem, de a feleségemmel és a csapatommal való beszélgetés után úgy döntöttem, hogy ma este felemelem a hangom ebben az ügyben

– írta Bieber, aki egy másik posztban hozzátette, hogy tisztázni szeretné az egész ügyet, mivel abból semmi nem igaz.

Bieber, aki jogi lépéseket tervez tenni az anonim rágalmazó ellen, elmondta, hogy a pletykák pletykák, de a szexuális zaklatás egy olyan dolog, amit nem vesz könnyedén.

Azonnal fel akartam szólni, de tiszteletben a sok áldozatot, akik naponta foglalkoznak ezekkel a kérdésekkel, biztos akartam lenni és összegyűjtöttem a tényeket, mielőtt bármilyen nyilatkozatot tennék

– olvasható az énekes közleményében.

(Variety)

Kiemelt kép: ALBERTO E. RODRIGUEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik