Kultúra

Megan Fox tagadja, hogy Michael Bay kihasználta volna

Pillanatok alatt terjedt el az a hír nemrég, melyben Megan Fox 2009-es vallomását idézte fel azzal kapcsolatban, mennyire nem megfelelő módon járt el vele Michael Bay a Bad Boys 2. egyik jelenetében, most mégis tagadja ezt.

A színésznő 2009-ben mesélt arról Jimmy Kimmel műsorában, hogy mivel kiskorú volt, nem ültethették le a bárba, így a rendezők úgy oldotta meg a dolgot, hogy a bikinit és magas sarkút viselő Foxot beállította egy vízesés alá egy szexi, táncolós jelenetre. A történetet hallgatva a közönség nevetett és Kimmel azzal viccelődött, hogy sok férfi táplál hasonló érzéseket kiskorú lányok iránt, csak elnyomják magukban. Foxot egy évvel később kirúgták a szintén Bay általrendezett Transformersből, karrierje pedig rendesen megszenvedte ezt.

A színésznő azonban hétfőn kiadott nyilatkozatában azt mondja, hogy Bay soha nem bántalmazta vagy nyomta el őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

May we all continue waking up❤️

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés, Jún 22., 2020, időpont: 6:15 (PDT időzóna szerint)

Miközben nagyra értékelem a felém áradó támogatást, úgy érzem, tisztáznom kell néhány részletet, mivel azok elvesztek az események elbeszélésekor, és baljós árnyékot vetült rá, ami nem igazán tartozik oda.

A Bad Boys vízeséses jelenetéről Fox úgy nyilatkozott, hogy az Bay elmeműködésének mikrokozmosza. Egy másik történet szerint a rendező állítólag arra késztette Foxot, hogy mossa  le a Ferrariját a Transformers szerepéhez való meghallgatás részeként. Nyilatkozatában Fox viszont tisztázza, hogy 19 vagy 20 éves volt a film castingja idején és hogy nem mosta le Bay autóját.

Dolgoztam (úgy tettem, mintha tudnám, hogyan kell tartani a csavarkulcsot) Michael Ferarri egyik helyén. A Platinum Dunes stúdió parkolójában volt, több más stábtag és alkalmazott is jelen volt, és nem vetköztem le vagy hasonló

– írta.

Hozzátette, hogy az autómosás egyáltalán nem volt idegen a  forgatókönyveb leírtaktól. Fox megköszönte a sok támogatást, ugyanakkor elutasította azt.

Ezek az esetek nem voltak jelentősek egy olyan hosszú és fárasztó utazás során, melynek során valóban félelmetes tapasztalatokat éltem át egy kegyetlenül nőgyülölő iparágban. Sok név megérdemli, hogy kitöröljék a kultúrából, de azok biztonságban el vannak tárolva a szívem széttöredezett mélyedéseiben. De amikor a Michael-lel és Stevennel [Spielberg, a Transformers Producere] kapcsolatos tapasztalatokról van szó, soha nem bántalmaztak vagy nyomtak el szexuálisan.

– áll a közleményben.

(Vanity Fair)

Kiemelt kép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik