Kultúra koronavírus

Nyertes Zsuzsa: Az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy sajnos bármi megtörténhet

A Ripost magazinnak adott interjút Nyertes Zsuzsa, aki elmondta, hogy eleinte megviselték az elmúlt hónapok eseményei, de nem hagyta magának, hogy elfogja a kétségbeesés. A színésznő, munkatársaihoz hasonlóan, a színházak bezárásával nehéz helyzetbe került.

Emlékeim szerint soha nem voltam ennyi ideig távol a színháztól. A lányom, Zsuzsóka születése után néhány héttel már főszerepet játszottam, tehát elmondható, hogy a színpad valóban az életem része. A járványhelyzet azonban mindent felülírt, és eleinte nem tudtam mitévő legyek. Nagyon büszke vagyok arra, hogy minden esetben átlendültem a holtponton, és pozitívan tudtam felfogni a helyzetemet

– mondta a lapnak.

Nyertes Zsuzsa azt mondja, felfrissülve várja, hogy újra dolgozhasson. Már több felkérés is érkezett és bízik benne, hogy ezeket az előadásokat meg is lehet majd tartani, bár tart attól, hogy a színház őszi évadát egy esetleges második hullám meghiúsíthatja.

Az elmúlt hónapok bebizonyították, hogy sajnos bármi megtörténhet. Mindenesetre remélem, hogy szeptembertől minden visszaáll a rendes kerékvágásba. Én pozitívan tekintek a jövőbe, és ebből a helyzetből is próbálom a legtöbbet kihozni. Ezt javasolom mindenkinek!

Kiemelt kép: Zih Zsolt / MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik