Kultúra

Megvan, mikor készülhet el a járvány miatt elhalasztott Jóbarátok-reunion

A Jóbarátok hat eredeti főszereplőjének összeeresztésével, amit csak Jóbarátok-reunionként emleget a nagyvilág, a Warner streaming-platformja, az HBO Max indulását tervezték berúgni, ám a járvány közbeszólt: a március végére időzített premiert a koronavírus miatti forgatás-leállások miatt bizonytalan időre elhalasztották. Ám most, úgy tűnik, végre látni az alagút végét, így azt is, mikor forgathatják le az epizódot: a jelenlegi terv nyár vége.

Először azt gondoltuk, a műsorok egy, legfeljebb két hónappal lesznek elhalasztva, most viszont úgy tűnik, ennél sokkal hosszabb csúszásokra kell készülnünk. Kitartunk a mellett, hogy nyár végére elkészüljünk ezzel a különkiadással, ha a csillagok együttállása is úgy akarja, és vissza tudunk térni a gyártáshoz. Úgy gondoljuk, hogy értéke van annak, hogy nagy, hangos közönség élőben tapasztalhassa meg ennek a hat jóbarátnak az újbóli összejövetelét, és nem akartuk egy videóhívásban megúszni az egészet, hat kis képkockával és a konyhából meg a hálóból kiabáló emberekkel.

– nyilatkozta Bob Greenblatt, a WarnerMedia Entertainment elnöke a Varietynek. Ezzel együtt Greenblatt nem zárja ki teljesen a virtuális reuniont, ha túlságosan hosszú ideig húzódnának a lezárások, de a cél nem ez, hanem a hagyományos verzió. Az HBO Max a jelenlegi tervek alapján két héten belül megkezdi működését az Államokban, ezzel beszállva a Netflix, a Disney Plus és egyéb streaming-versenyzők közé.


Kiemelt kép: WarnerMedia / Getty

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik