Kultúra

Megint jó sok hisztire és drámára lehet számítani a Feleségek luxuskivitelben új évadában

Április 20-án indul a Viasat3 realityjének harmadik évada, amiben ismét találkozhatunk Csősz Boglárkával, Yvonne Dederickkel, Köllő Babettel, Polgár Tündével és Vasvári Viviennel, valamint két új arc kavarja majd a szálakat: Nagy Noémi, akinek van egy saját ruhamárkája és Molnár Nikolett Nini, aki táskákkal foglalkozik. A csatorna a közleménye ezeket ígéri az új évadra:

Bogiék nagyon komoly döntés előtt állnak, ugyanis férjével a családalapítást fontolgatják, míg Vivi a válásán próbálja túltenni magát, amiben új szerelme, Zsigmond támogatja. Babett, mindenki bizalmasa új szakmai kihívásokat keres, miközben Yvonne, az örök nyughatatlan üzletasszony 25 év után a válás mellett dönt, és minden erejével az újrakezdésre koncentrál. A Polgár családban is nagy változás közeleg, hiszen Dani egyetemre megy, és a világ bármely pontja szóba jöhet. Az amúgy sem szokványos mindennapokat felforgatja Nini és Noémi érkezése, beilleszkedésük közel sem konfliktusmentes, hiszen a hölgyek valódi riválisai egymásnak

– ehhez még hozzátették, hogy már az első részben lesz dráma bőven a két szereplő miatt, és az egészségügyi veszélyhelyzet miatt a befejezés egészen máshogy alakul, mint tervezték.

Négy kilencven perces rész lesz, ami hosszabb epizódokat jelent, mint eddig.

Kiemelt kép: Viasat3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik