Kultúra

Elmaradhat az őszi X-Faktor

A Sorozatwiki információ szerint nem indul el ősszel a jubileumi, tizedik X-Faktor az RTL Klubon. Az előválogatókat már tavasszal szokták elkezdeni, és több hónapos casting előzi meg az őszi kezdést, ami a járvány miatt most lehetetlen.

A csatornák kénytelenek átszervezni a műsorrendüket, hiszen már nemcsak a tavaszi produkciók, hanem az őszi show-k is veszélybe kerültek. Lefújták a Survivort, leállították A tanár legújabb évadát, ami legkorábban ősszel folytatódhat. A Drága örökösök forgatása szintén szünetel a koronavírus-járványra való tekintettel, miközben a TV2 lassanként újrakezdte a munkát: az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár stábját letesztelték, és dolgoznak.

Leállítja egyik legnépszerűbb sorozatát az RTL Klub
A harmadik éved első része után leveszik a képernyőről A Tanárt.

Az RTL Klub a lap kérdése nem erősítette meg egyelőre a hírt: „Az RTL Magyarország esetleges jövőbeni műsorairól a megfelelő időben tájékoztatja a sajtó képviselőit és a nagyközönséget.”

Mi is rákérdeztünk a csatornánál az X-Faktor sorsára, de nem árultak el többet:

Pillanatnyilag a jelenleg futó – mint például a Mellékhatás, Drága örökösök, Bátrak földje, a  Made in Karantén, Maradj haza magadnak!, Segítség! Itthon vagyok! című – műsorainkkal kapcsolatban, valamint a tavaszi műsorstruktúra – Bűnös lelkek, Toplista, Cápák között, Isten veled, Magyarország!, Barátok közt, Különben dühbe jövök – műsoraival kapcsolatban tudunk információt adni. Az RTL Magyarország esetleges jövőbeni műsorairól a megfelelő időben tájékoztatja a sajtó képviselőit és a nagyközönséget.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik