Kultúra koronavírus

Leállítja egyik legnépszerűbb sorozatát az RTL Klub

A Tanár 3. évadának első része után leállítja a sorozat vetítését az RTL Klub – erősítette meg a SorozatWiki értesülését a csatorna a 24.hu kérdésére.

Mint írták, a második résztől az RTL Most+ prémium platformon követhetik tovább a nézők a sorozatot (az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Pick-Up Kft., Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére, a szolgáltatók listája megtalálható az rtl.hu/rtlmostplusz oldalon).

Az RTL Klubon legkorábban ősszel folytatódhat A Tanár.

Magyarázatként a csatorna azt írta: „Az RTL Klub reagál a kialakult helyzetre és így olyan pillanatnyilag aktuális tartalmat tűz képernyőre mely most, ebben a helyzetben tarthat elsősorban érdeklődésre számot. Az esetleges változásokról a megfelelő időben tájékoztatja majd a sajtót és a nagyközönséget.”

A SorozatWiki szerint A Tanár helyett április 18-án, szombaton 20 órakor a sorozat időpontjában fog elindulni a nemrég bejelentett új karantén-tehetségkutató műsor. A Made in Karanténban a legmenőbb karanténvideók egymillió forintot érnek, és négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóra és Szabó Győző – választja majd ki ezeket adásról adásra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik