Kultúra koronavírus

Csúszik a Top Gun folytatása a koronavírus miatt

December 23-ra halasztották a Top Gun: Maverick bemutatását az Egyesült Államokban a koronavírus-járvány miatt. Az egykori elit és vakmerő vadászpilótát alakító főszereplő, Tom Cruise a Twitteren üzent a rajongóknak:

Tudom, hogy sokan már 34 éve vártatok. Sajnos még egy kicsivel tovább tart. Top Gun: Maverick decemberben száll fel. Mindenki vigyázzon magára!

– írta.

A karantén idején több időnk jut a filmezésre, de kinek jó ez?
A színházak és a szórakozóhelyek bezárnak, a koncertek elmaradnak, egyre többen kénytelenek otthon feltalálni magukat. Elsőre úgy tűnik, hogy a Netflix még profitál is a koronavírusból.

A Top Gun 1986 legnagyobb kasszasikere lett, és Tom Cruise-ból igazi filmsztárt csinált. A színész a tavalyi San Diegó-i Comic-Con szórakoztatóipari vásáron jelentette be rajongóinak, hogy készül a folytatás, és egy rövid részletet is mutatott belőle.

A koronavírus-járvány miatt világszerte bezárták a mozikat, a filmstúdiók pedig kénytelenek voltak átírni a forgalmazási naptárokat, és elhalasztani filmbemutatóikat. Egyebek mellett a Wonder Woman 1984, a Halálos iramban 9, a Szellemirtók: Az örökség és az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni is később kerül majd a mozikba.

(MTI)

Kiemelt kép: PARAMOUNT PICTURES / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik