Kultúra

Cardi B visszatér, hogy valakiből rapsztárt csináljon

Miközben a tévék sorra közlik, hogy milyen produkcióik csúsznak a koronavírus megállítása érdekében, addig a Netflix bejelentette, hogy több népszerű realityje is kap egy újabb évadot a Deadline szerint. Ezek folytatódnak

  • Love is Blind
  • The Circle
  • Rhythm + Flow
  • Tidying Up with Marie Kondo

A Love is Blind egy párkeresős valóságshow, amit Vanessa Lachey és a férje, Nick Lachey vezetnek. A lényege, hogy a fiúk és lányok egy fallal elválasztott fülkében beszélgetnek, hogy csak a belső értékekre koncentrálhassanak. Ha megvan az összhang, házasság lehet a vakrandik vége. Februárban jött ki a Netflixen, és hamar a legnézettebb tartalmak közé került. Második és harmadik évad is lesz a Love is Blindból.

A Circle egy brit realityn alapszik, és itt sem érintkeznek először a játékosok. Elsőre ráadásul úgy tűnik, mintha valaki nem gondolta volna át a kreatívoknál, hogy mennyire jó ötlet, ha egy valóságshow-ban külön lakásokban ülnek a szereplők. Lehetsz bárki, akiről úgy gondolod, hogy népszerű lehet egy ilyen közösségben, és csak csetelsz egész nap a a Circle nevű rendszeren keresztül a többiekkel. Szóval azt nézzük, ahogy a játékosok hangosan olvassák fel az egymásnak szánt üzeneteiket a hashtagekkel és emojikkal együtt. Kifejezetten agyzsibbasztó.

Marie Kondo szintén visszatér, hogy megtanítson minket szortírozni. A japán Kondo azt vallja, hogy ne halmozzunk fel magunk körül semmit, és csak azt tartsuk meg, ami igazán örömet okoz számunkra („spark joy”). Ennek mondjuk ellentmond, hogy Marie Kondo már webshopban árulja jó drágán a cuccait, de azért érdemes megfogadni pár tanácsát, hogy mindennek megtaláljuk a helyét a lakásban.

Végül jön a Rhythm + Flow új évada is, ami tényleg megújította a tehetségkutatókról kialakult képet. A zsűriben Cardi B, Chance the Rapper és Tip „T.I.” Harris ülnek, és városról városra járják Amerikát, hogy hiphop-sztárokat keressenek. Az első évadot D Smoke nyerte, és tényleg érdemes visszanézni, hogy milyen egy nagyszerű, rapes tehetségkutató a sok X-Faktor után.

Kiemelt kép: Adam Rose/Netflix

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik