Kultúra

A járványra tekintettel már a héten jön a Jégvarázs 2. a Disney Plusra

A Jégvarázs 2. három hónapppal a tervezett időpont előtt, már március 15-től elérhető lesz a Disney+ rendszerében, legalábbis az Államokban mindenképp – Kanadában, Új-Zélandon, Ausztráliában és Hollandiában pedig két nappal később, március 17-én. Hogy nálunk is elérhető lesz-e a film ettől az időponttól, az nem derül ki a közleményből. A Disney ezzel a kitartásról és a család fontosságáról mesélő történettel akar egy kis szórakozást biztosítani a járványveszély miatt a négy fal közé kényszerült családoknak.

A Jégvarázs 2-ben Elsa, Anna, Kristoff, Olaf és Sven nagy kalandra indulnak, távol az otthonuktól, hogy megmentsék Arendelle-t. A filmet Jennifer Lee és Chris Buck rendezte, és egyebek mellett Oscarra is jelölték, most pedig a Disney+ kínálatába olyan nagy elődök mellett csatlakozik, mint a Disney-Pixar korábbi filmjei, a Marvel szuperhősmozik és a Star Wars-saga filmjei.

Már a Jégvarázs is a felmenők traumáinak feloldásáról mesél
A Jégvarázs második része minden megtesz, hogy felnőjön a nagy elődhöz, ragyog a hó és árad a dal, csak az elsöprő katarzis olvadt kicsire. Kritika.

Kiemelt kép: Walt Disney Company

Ajánlott videó

Olvasói sztorik