Kultúra

Dolly Parton még 75 évesen is szívesen pózolna a Playboynak

Szerinte még mindig ugyanolyanok a mellei, mint anno.

Dolly Parton ez év januárjában lett 74 éves, de már a következő szülinapját tervezgeti: szerinte stílusos lenne a hetvenötödiket egy újabb Playboy-fotósorozattal megünnepelni.

Nem tervezek nyugdíjba vonulni. Most töltöttem be a 74-et, és azt tervezem, újra a Playboy címlapjára kerülök. Évekkel ezelőtt szerepeltem már, és úgy gondolom, óriási lenne, ha benne lennének – de nem tudom, ők akarnák-e -, hogy újra címlapon legyek 75 évesen.

— nyilatkozta a 60 Minutes Australiának.

Parton először 1978-ban szerepelt a lap címlapján pánt nélküli, fekete bodyban, nyuszifüllel és nyuszifarokkal. Ekkor 32 éves volt, és ő volt az első countryénekes, aki Playboy-címlaplány lett. Amikor megkérdezték, hogy viselné-e ugyanazt a szerelést, azt mondta:

Talán igen! Szerintem még fel tudnám venni. A cickóim még ugyanolyanok.

A lapnak Parton a kozmetikai beavatkozásairól is mesélt. Ő is megcsináltatott magán mindent, amit lehetett, de szerinte az a szerencse, hogy ő eleve úgy néz ki, mint egy rajzfilmfigura, azok pedig nem igazán öregszenek. Dolly Parton épp a hamarosan érkező életrajzi dokumentumfilmjét a Biography: Dollyt promózza,melyben megszólalnak majd híres barátai, többek között, Jane Fonda és Lily Tomlin is.

Kiemelt kép: Terry Wyatt/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik